Home » Sponsors

FOW (Friends of walking) probeert het wandelen met haar activiteiten te stimuleren: mensen op een gezellige manier informeel bij elkaar brengen, en elkaar op de hoogte houden van waar en wanneer er wandelingen, en wandelprestatietochten worden georganiseerd en alles wat daar mee te maken heeft. In 2017 zal FOW aanwezig zijn op diverse wandelevenementen samen met haar partner: ‘Ice Power’.

 

http://friendsofwalking.com/

 

Ice Power gel is de nummer 1 spiergel uit Finland met unieke eigenschappen en wordt inmiddels in meer dan 75 landen verkocht. Ice Power is geschikt voor vele toepassingen en wordt gebruikt door zowel (top-)sporters als mensen met alledaagse pijnen en blessures.

Ice Power gel heeft een verkoelende werking op spieren en gewrichten, wat de pijn zal verminderen en de circulatie van het bloed bevorderen. Hierdoor herstellen spieren sneller en bent u eerder van uw blessures en pijnen af.

 

https://www.icepower.nl/

De BNMO is een vereniging die open staat voor (oud-)geüniformeerden met een dienstverbandaandoening al dan niet erkend door de eigen organisatie. Soms is niet altijd duidelijk of een aandoening daadwerkelijk tijdens geüniformeerd werk is ontstaan. Het kan soms jaren duren voordat jij of je omgeving de problemen herkent. De vereniging kan je dan, op basis van haar zeventig jaar lange ervaring, advies bieden en de weg wijzen naar de juiste instanties.

 

https://www.bnmo.nl/home/