Home » LET OP NIEUWE VORM VAN INSCHRIJVEN

LET OP NIEUWE VORM VAN INSCHRIJVEN

Alle Nederlandse militairen die in detachementsverband mee willen doen aan de 104de 4Daagse, schrijven zich in eerste instantie individueel in. Vervolgens kan er van 19 april t/m 30 juni in Mijn 4Daagse een detachement worden gevormd. 

Anders dan anders

 

Heb je eerder aan de 4Daagse meegedaan met een militair detachement, dan is het misschien even wennen. Voorheen werden alle groepsdeelnemers ingeschreven door de detachementscommandant. In 2022 is dit niet het geval.

Stap 1: schrijf je in

Wil jij met een detachement meedoen aan de 4Daagse? Dan schrijf je je eerst individueel in. Geef bij je inschrijving wel alvast aan dat je van plan bent om in detachementsverband te lopen. Je hoeft dan namelijk niet mee te doen aan de loting. Via onderstaande button vind je alle info over het inschrijven als individueel militair en een link naar de online inschrijfmodule.

Stap 2: vorm een detachement

 

Na sluiting van de inschrijfperiode kunnen er van 19 april t/m 30 juni 17.00 uur detachementen worden gevormd. Je detachementscommandant kan in Mijn 4Daagse aan de slag met het vormen van een detachement. Een detachement bestaat uit minimaal 11 en maximaal 41 militaire deelnemers die staan ingeschreven voor de 104de 4Daagse. Na 30 juni kunnen er geen wijzigingen meer worden gemaakt in de samenstelling van het detachement.

Voorwaarden

 

Aan een deelname als detachement zijn enkele aanvullende voorwaarden verbonden. Ten eerste wordt van alle detachementsleden verwacht dat zij op Kamp Heumensoord verblijven.
Ook starten alle detachementen vanaf Heumensoord en lopen dus de militaire 40km route. Afhankelijk van je leeftijd en geslacht loop je deze route met of zonder 10 kilo aan bepakking.

Belangrijk is daarnaast dat jullie tijdens de 4Daagse duidelijk laten zien dat jullie bij elkaar horen! Draag dus herkenbare tenues en loop op alle dagen in detachementsverband bijeen.